Ring til mig på 27 243 704 info@trineenergi.dk

Kropsterapeutisk behandling


Behandlingen varer ca. 60 min.

Indledningsvis vil jeg først spørge ind til din situation, og hvordan jeg kan hjælpe dig. Derefter foregår behandlingen på briksen, hvor du ligger under et tæppe iført undertøj.

Jeg arbejder med at løsne din krop ved hjælp af pulserende bevægelser, akupressur. Nogle tryk kan forekomme smertefulde, men ved guidening til en fri vejrtrækning lærer du at slippe smerten og spændet, og du fornemmer en mere fri muskel. Jeg kan derfor hjælpe dig med at gå fra at have smerter et sted til at blive smertefri.

Følelserne sidder i kroppen. Med tryk på din krop, hjælper jeg dig til at skabe kontakt til dine følelser. Du vil under en behandling opleve, at hvor der før kunne være spændt, kommer der efterfølgende en følelse af plads til bevægelse og liv. Du vil opleve større kontakt til kroppen og kunne bruge den til at rumme dét, der før føltes overvældende.

“Det er langt bedre at mærke alt det svære, og give det plads

end slet ikke at mærke noget”

test test

Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

Det kan variere meget, hvad den enkelte har brug for. En forstuvet ankel kan løsnes på 1 behandling, hvorimod et barndomstraume kan tage flere år at tage hul på. Det er også afgørende, hvor meget du selv er parat til at gøre. Du er velkommen til at kontakte mig for at snakke om, hvad jeg kan gøre for dig.

test test

Er der noget jeg selv kan gøre?

Det vigtigste, du selv kan gøre, er at være opmærksom på, hvad du mærker og føler. Skriv det gerne ned, hvis du oplever et skift i humøret eller muskulaturen. På den måde kan du blive bevidst om, hvordan samspillet mellem din krop og psyke er, og på indflydelsen fra eventuelle udefrakommende input.
Træningen er fantastisk til at skabe bevidsthed om, hvordan tilstanden er i din krop. Den virker som en slags selvbehandling og løsner langsomt i led og muskler. Såfremt det er muligt, anbefaler jeg, at du laver træningen 3-4 gange om ugen.

test test

Hvor lang tid skal der gå mellem hver behandling?

For at få maximalt udbytte af den første behandling, anbefaler jeg at der max går 10 dage før næste behandling, derefter 2-3 ugers mellemrum. Efter en behandling arbejder kroppen videre med de processer, der er blevet sat i gang på briksen. Den skal derfor have tid til at hele og restituere før en ny proces påbegyndes. Har du selv en fornemmelse af, at der skal gå mere eller mindre tid mellem behandlingerne, er det helt fint.

test test

Hvad kan jeg forvente efter behandlingen?

Reaktionen på en behandling er forskellig fra person til person, og fra behandling til behandling. Du kan nogle gange opleve kroppen føles tung og afslappet, og andre gange let og fuld af energi. Ligledes kan du opleve, at følelserne kan blive påvirket, fx. let irritable eller mere nærværende og glad.

Tri-né Energi v/Trine Lundqvist - Højdevej 15, 2680 Solrød Strand - tlf: +45 27 243704 - mail: info@trineenergi.dk - CVR 40980113
All rights reserved
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk