Ring til mig på 27 243 704 info@trineenergi.dk

Hvad er Totum kropsterapi?


Velvære giver os plads til at være. Være i nuet. Være os selv. Være mere for dem vi holder af. Men velvære kommer ikke af sig selv.

Mange mennesker oplever spændinger, smerter og ubalance i deres krop på et eller flere tidspunkter i livet. Hverdagens forpligtelser, pludselige hændelser i livet, sætter sig i vores krop og psyke og måske så meget, at vi stopper med at lytte til kroppens signaler.

Med Totum Kropsterapi behandler vi det hele menneske. Krop, sind, tanker og følelser kan ikke adskilles. Så når livet rammer kan kropsterapi aflast dig. Uanset din problemstilling går kropsterapien under overfladen mod årsagen i stedet for at symptombehandle. I behandlingen indgår en dybdegående pulserende massage, benyttelse af akupressur og zoneterapi punkter, vi arbejder med åndedrættet, som alt sammen er med til at berolige nervesystemet, derudover kan der indgå lettere ledfrigørelse.

NÅR VI BLIVER UDFORDRET I LIVET MED STRESS, ANGST, CHOK, SORG, UDBRÆNDTEHED, MUSKELSPÆNDINGER OG SKADER KAN KROPSTERAPI AFHJÆLPE


Kropsterapi behandler mange former for tilstande, ubalancer og problemstillinger i kroppen


Fysiske problemstillinger

Spændingshovedpine og migræne
Hold eller ondt i ryg, nakke og skuldre – eller andre rygproblemer
Iskias-, lænde- og hoftesmerter
Frossen skulder, tennisalbue eller museskader
Forebyggelse og behandling af sportsskader og forstuvninger
Led og muskel smerter
Menstruationssmerter
Vejtrækningsproblemer

Psykiske problemstillinger

Stress og udbrændthedt
Angst og nervøsitet
Træthed og koncentrationsbesvær
Traumer
Selvværdsproblemer

Kredsløbsproblemer

Eksem og allergi
Fordøjelses- og stofskifteproblemer
Smerter og ubalancer i organerne

Totum er en kropsterapeutisk uddannelse, der bygger på mesterlærer princippet. Modsat andre lignende uddannelser får man et tæt lærer/elev samarbejde, der sikrer en høj kvalitet i undervisningen, og udviklingen til kropsterapeut sker i tæt samarbejde med erfarne kropsterapeuter.

Skolen for kropsterapi

Tri-né Energi v/Trine Lundqvist - Højdevej 15, 2680 Solrød Strand - tlf: +45 27 243704 - mail: info@trineenergi.dk - CVR 40980113
All rights reserved
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk