Ring til mig på 27 243 704 info@trineenergi.dk

Hvem er Tri-né Energi

Webstedsadresse er: http://trineenergi.dk.

Telefon: 27 24 37 04

Email: info@trineenergi.dk

Højdevej 15

2680 Solrød Strand

 

Persondatapolitik hos Tri-né Energi

Jeg indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for mig, og jeg vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Tri-né Energi.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder jeg altid alle relevante lovbestemmelser.

Jeg vil kun opbevare dine persondata, så længe jeg enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger jeg indsamler

Hvis du ønsker at kontakte mig via brug af kontaktformularen under kontaktsiden, har jeg brug for at indsamle visse persondata for at kunne svare tilbage på din henvendelse. Hvis du vælger at foretage en booking via mit bookingsystem (onlinebooq), så har jeg også her brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre bookingen.

Jeg kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Tri-né Energi indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Kontakter mig via kontaktformularen
  • Gennemfører en booking
  • Tilmelder dig til Tri-né Energis nyhedsbrev

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.trineenergi.dk er Tri-né Energi, CVR-nr 40 98 01 13, Højdevej 15, 2680 Solrød Strand.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og email indhenter jeg for at besvare på din henvendelse via kontaktsiden.

Når du betaler for en ydelse indsamler jeg dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalings- afvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af en ydelse, vil du desværre ikke have mulighed for at købe ydelsen af mig på mit online bookingsystem.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 60 måneder efter, at du har modtaget din ydelse (jf. bogføringsloven).

Andre modtagere af personoplysninger

Jeg sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du foretager en booking, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til mit bookingsystem, Onlinebooq med henblik på håndtering af alle bookinger.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som jeg til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode mig om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende en anmodning herom til info@trineenergi.dk.

Tri-né Energi v/Trine Lundqvist - Højdevej 15, 2680 Solrød Strand - tlf: +45 27 243704 - mail: info@trineenergi.dk - CVR 40980113
All rights reserved
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk