Ring til mig på 27 243 704 info@trineenergi.dk

Klienterne fortæller


Dejlig behandling, skøn velvære, har fået flere behandlinger og har det virkelig godt efterfølgende, Giver ro og energi i kroppen, kan varmt anbefales.

Lena Thomsen
Maskinfabrikken Automa ApS

Professionel, grundig og fylder tiden ud. Behagelig og god atmosfære.

Gitte Svendsdatter

“En spændende rejse” med en behandling, hvor man oplever kroppens sammenhæng.. med overraskelser over at blive trykket et sted, og mærke smerten lette et helt andet sted.. ☺️
At vågne op dagen efter til en fantastisk ro, afslappethed og energi i hele kroppen... en behandling man bør unde sig selv.. ❤️
som en ekstra bonus for mig, så har jeg kunnet undvære min astmaspray i flere dage efterfølgende 🌺

Pia

Havde aldrig prøvet kropsterapi før, men havde fået det anbefalet af en bekendt, som anbefalede Trine.
Var lidt skeptisk omkring det, men Trine er utroligt tillidsvækkende og fik mig til at føle en ro og et nærvær med det samme.
Og hvilken fantastisk oplevelse det var. Det er jo rendyrket wellness for både krop og sjæl, som alle bør unde sig selv jævnligt.
I den travle hverdag mange har, bør man unde sig selv et sådant frirum.

Søren Weise Hermansen

Kære Trine

Tak fordi du fik mig helt ned i gear da jeg stressede over min ferie planlægning. Det hjalp på min hovedpine og mit humør. Samtidig fik vi talt lidt hvad der kunne frembringe mine gentagende hovedpiner og det satte tingene lidt i relief.
Dit altid gode humør og din seriøsitet gør mig tryg og jeg glæder mig til at komme igen.

Pernille

Min mand og jeg har nu gået hos Trine over flere gange og det er en fornøjelse hver gang.
Det er så skønt at få løsnet op i de "gamle" kroppe og man kører derfra total afslappet.
Trine er utrolig hurtig til at mærke, hvor ens problemer sidder.
Og Trine er et rigtig fint menneske, som er nem at få tillid til.

Hilsen fra Per og Lene

⭐⭐⭐⭐⭐
Trine er yderst kompetent og dygtig kropsterapeut. Hun går virkelig i dybden og tilpasser behandlingen efter behov. Det er så fantastisk at blive løsnet op i de ømme muskler og der er ingen tvivl om at jeg forsætter med behandlinger hos Trine.

Tina

Kan kun sige TAK, Du har startet min vej i at finde og mærke min krop
Takker 1000 gange 🙏❤

Benny

Kan så meget anbefale Trine….har været hos Trine 3 gange… og det er utroligt hvad hun har rykket i mig, og forløst🙏🏼👌🏼❤️

Dicte

Jeg er en kvinde på 61 år, som de sidste par måneder har gået til behandling hos Trine. Hun er en vis kvinde med en palet af redskaber. Det skal prøves. Utrolig afslappende.

Jette

Meget behagelig, dybdegående behandling og samtale undervejs. Mine meget anspændte områder på kroppen med efterveer fra helvedesild, bliver løsnet så dejligt op og nervesmerterne mindskes. Glæder mig til yderligere behandlinger.

Jannie

Trines behandlinger har hjulpet mig helt utroligt. Kropsterapi var ukendt for mig, men det har forandret meget, både fysisk og psykisk. Kan varmt anbefales.

Pia

Det er rigtigt godt, hun er vildt dygtig og ja jeg har nok været hos 18 forskelige igennem de sidste 20 år, man prøver jo og hold op hvor har jeg smidt masser af penge ud til folk der skrev de kunne det og var så dygtige men gav ingenting heller ik efter 8 gange så bliv glad da jeg allerede efter 1 gang har mærket en bedring i kroppen .❤❤😊.

Mette Johansen

Tri-né Energi v/Trine Lundqvist - Højdevej 15, 2680 Solrød Strand - tlf: +45 27 243704 - mail: info@trineenergi.dk - CVR 40980113
All rights reserved
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk